Ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contracten en andere rechtsgebieden

Onze werkzaamheden voor het MKB (starters én groeiende ondernemers) concentreren zich vooral rondom de volgende rechtsgebieden:

 • Ondernemingsrecht;
 • Arbeidsrecht;
 • Contracten – Contractenrecht;
 • Insolventierecht;
 • Huurrecht;
 • Merkenrecht.

Naast advisering bij een concrete vraag, denken en werken wij ook met u mee aan een project waarvan u niet alle mogelijkheden geheel kent of het moeilijk vindt de gevolgen ervan te overzien. Wij brengen dit project voor u duidelijk in kaart met alle aandachtspunten en oplossingen én met een overzichtelijke actielijst van de te nemen stappen. Dit voorkomt veel zorgen en eventuele misstappen.

U kunt hierbij denken aan:

 • Overname/splitsing/herstructurering van een onderneming;
 • Welke maatregelen zijn er te nemen voor bedrijven in
  ‘zwaar weer’;
 • Buitengerechtelijke schuldsanering.

Breed advies inzake ondernemingsrecht

Wij kunnen u ‘breed’ adviseren over ondernemingsrecht, op de pagina producten juridisch advies staan vele voorbeelden genoemd. Wij zijn in ondernemingsrecht gespecialiseerd en werken daarnaast samen met een fiscalist/ fiscaal advocaat. Indien nodig, kan samen met de fiscalist gekeken worden naar uw belangen en de benodigde actiepunten. Onze jarenlange ervaring op het gebied van ondernemingsrecht zorgt ervoor dat zowel starters als groeiers in het MKB bij ons in goede handen zijn.

Curator, mentor of bewindvoerder

Naast de advisering aan het MKB zijn wij ook in diverse zaken betrokken als curator, mentor of bewindvoerder (meerderjarigenbewind). Wij worden in die gevallen door de rechter aangesteld en beheren de financiële administratie en eventuele andere belangen van cliënten. Vraag ons eerst naar de mogelijkheden hiervan.

Incassoservice

Betalingsproblemen met uw eigen opdrachtgevers en het najagen van uw klanten om tot betaling over te gaan kan een bron van ergernis zijn. Vaak zet dit tevens de verhouding met uw opdrachtgever onder druk. Wij nemen deze last graag over van onze klanten. Vraag daarom eens naar de mogelijkheden van onze incassoservice.

Bel ons op telefoonnummer 073-6130059 of mail ons op
info@vankessel-bja.nl als u een project aan ons wilt voorleggen.
U krijgt direct een vrijblijvend eerste advies.