De juristen van Van Kessel die uw zaak in behandeling nemen, hebben een universitaire opleiding en diverse vervolgopleidingen gevolgd. Zij hebben zich als jurist gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, hierdoor kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Onze juristen houden hun vakkennis én kennis over het MKB up to date door o.a. het volgen van cursussen en het bijhouden van de ontwikkelingen in de juridische praktijk. Daarnaast zijn onze juristen aangesloten bij de beroepsorganisatie NEVOA (Nederlandse Vereniging voor Ondernemersrecht Adviseurs), alsmede diverse netwerkorganisaties zoals BOB (Business Ontmoet Business) en Ondernemers Vereniging de Pettelaar waardoor zij de kwaliteit van hun werk hoog houden.

Mr. M.P.H.M. van Kessel
(Martin)

martinvankessel@vankessel-bja.nl

Martin van Kessel is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen in zowel Nederlands recht als Notarieel recht. Eerder was hij werkzaam in de advocatuur. Het bedrijfsleven had echter al snel een bijzondere aantrekkingskracht. Na functies als juridisch adviseur bij diverse accountantskantoren is Martin in 1999 een eigen advieskantoor gestart onder de naam Bedrijfs Juridisch Advieskantoor Van Kessel. Het kantoor is in de loop der tijd uitgebreid met meerdere juristen en ondersteunende medewerkers. Het accent van de juridische dienstverlening van Van Kessel ligt (voornamelijk) op MKB-bedrijven.

Jurist MKB met als specialisme:
ondernemings-en insolventierecht

Martin houdt zich vooral bezig met het ondernemings- en insolventierecht. Hij is daardoor voor diverse bedrijven in het MKB het vaste aanspreekpunt. Dit kan o.a. betrekking hebben op verkoop of overname. Martin begeleidt het gehele juridische traject ervan. Door zijn jarenlange ervaring verliest hij daarbij nooit úw ondernemersbelang uit het oog.

Vrije tijd
In zijn vrije tijd is Martin op de tennisbaan of op de golfbaan te vinden. Hij is ook graag als supporter aanwezig bij de hockeywedstrijden van zijn beide dochters.

Heeft u vragen? Mail Martin van Kessel direct op: martinvankessel@vankessel-bja.nl